Weet u wat u wilt?

Het Willem Holtrop Hospice organiseert drie informatiebijeenkomsten over het levenseinde en alles wat daarbij komt kijken.

25-10-2021

Weet u wat u wilt?

Via televisie, kranten en sociale media komt steeds meer informatie over het levenseinde op ons af. Er is toenemende behoefte om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Wellicht denkt u ook wel eens na over vragen rondom het levenseinde.

►  Wat is belangrijk voor mij wanneer mijn gezondheid achteruitgaat?

►  Weet mijn familie wat ik in een dergelijke situatie wel of niet wil?

►  Hoe zorg ik ervoor dat deze wensen bekend zijn?

►  Is er wat te kiezen waar ik deze laatste periode door wil brengen?

►  Wat betekenen termen als palliatieve zorg, niet-reanimeren, palliatieve sedatie en       euthanasie?

►  Met wie kan ik hierover in gesprek gaan?

Heeft u behoefte aan goede informatie over dit onderwerp?

In het hele land worden hierover informatiebijeenkomsten gehouden. In Ermelo en Zeewolde worden deze bijeenkomsten georganiseerd door het Willem Holtrop Hospice. Wij nodigen u graag uit één van deze bijeenkomsten bij te wonen.

Wij raden u aan om samen met uw partner, kind of een vriend(in) te komen. Twee horen meer dan één.

Data bijeenkomsten:

Woensdag 17 november 2021  -   Immanuelkerk, Stationsstraat 137, Ermelo
Dinsdag 25 januari 2022           -   Kerkcentrum Open Haven, Kerkplein 8, Zeewolde
Woensdag 16 februari 2022     -   De Baanveger, IJsbaanweg 45, Ermelo

Tijd: 20:00 uur – 21:30 uur          Inloop: vanaf 19.30 uur.

Opgeven kan via mail aan info@willemholtrophospice.nl of telefonisch op 0341-27 49 26.

Meer informatie vindt u op www.weetuwatuwilt.nl

Ter informatie:

De bijeenkomsten zijn onderdeel van een onderzoek van het Amsterdam UMC.

Aan het begin van de bijeenkomst krijgt u een korte vragenlijst en enige tijd na de bijeenkomst nogmaals.

U bent niet verplicht aan het onderzoek deel te nemen.

Over ons hospice