Zorgverleners

Ons vaste team van verpleegkundigen is gespecialiseerd in zorgverlening in de palliatieve fase.

Verpleegkundigen

Ons vaste team van verpleegkundigen is gespecialiseerd in zorgverlening in de palliatieve fase. Dit team is 24 uur per dag verantwoordelijk voor de dagelijkse zorgverlening. Hierbij worden de landelijke zorgrichtlijnen en standaarden gevolgd.

Ons team van verpleegkundigen is gespecialiseerd in palliatieve zorgverlening
Ook vrijwilliger worden?
Bel (0341) 27 49 20

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers worden ingezet op basis van waardevolle persoonlijke kwaliteiten, achtergrond en interesses die stroken met onze kernwaarden Hun inzet kan worden omschreven met trefwoorden als: aanvullend, dienstverlenend, faciliterend en ondersteunend.

De vrijwilligers zijn actief als zorgvrijwilliger(s) ten behoeve van de directe zorg voor gasten, maar ook als gastheer/gastvrouw, tuinverzorger(s), techneut(en),administrator(s) en strijkster. Mede door de betrokkenheid van zoveel vrijwilligers uit Ermelo (en omliggende gemeenten), wordt het hospice gedragen door de lokale gemeenschap. Het hospice vormt daardoor eenonderdeel van het ‘gewone leven’, dat ondanks de moeilijke situatie, toch doorgaat. Vrijwilligers zorgen met hun inzet en aanwezigheid ervoor dat er dagelijks een beetje van ‘buiten’ naar ‘binnen’ komt.

Interesse in vrijwilligerswerk in het hospice? Lees hier meer over via onderstaande knop.

Meer over vrijwilligers in ons hospice

Ondersteunende zorgverleners

Er is een geestelijk verzorger aanwezig die, indien gewenst, gasten en naasten bezoekt. Eén keer in de twee weken komt de muziektherapeut. Daarnaast kan een beroep worden gedaan op externe hulpverleners voor onder andere fysiotherapie, ergotherapie of pedicure.