Actueel

Diverse giften en schenkingen, hulp en ondersteuning
Wij ontvangen geregeld giften en schenkingen, waarbij degene die de gift of schenking doet, niet bij naam genoemd wil worden. Wij bedanken hierbij alle mensen die ons helpen met hun gift, donatie, schenking, hulp en ondersteuning. Wij bedanken bij deze ook alle vrijwilligers die hun 'steentjes' met veel liefde bijdragen. Iedereen hartelijk bedankt!

Gift Katholieke Vrouwen Gemeenschap Ermelo
Wij zijn enorm dankbaar dat de Katholieke Vrouwen Gemeenschap Ermelo (KVGE) ons hospice telkens weer steunt. In juli van dit jaar mochten wij voor de 10e keer een gift ontvangen!
Klik hier om het krantenartikel te lezen dat in Het Kontakt van 16 augustus 2017 stond. 

Artikel in De Stentor - Stad & Streek
Een mooi artikel over ons hospice in De Stentor - Stad & Streek van dinsdag 16 mei 2017.Klik hier om het krantenartikel te lezen!

Facebook
Wist u dat het Willem Holtrop Hospice ook een Facebookpagina heeft? Like en volg ons voor alle nieuwtjes en andere informatie over ons hospice. U vindt ons via: Facebook.com\willemholtrophospice. U kunt ook het logo van Facebook onder aan deze pagina aanklikken. 
Over het Hospice

Het Willem Holtrop Hospice biedt plaats aan 7 bewoners. Iedere bewoner beschikt over een ruime eenpersoonskamer met eigen sanitair en diverse voorzieningen die het verblijf comfortabel maken.
Lees verder

Voor wie?

Iedereen die ongeneeslijk ziek is en palliatieve terminale zorg nodig heeft is van harte welkom in ons hospice, ongeacht zijn of haar levensovertuiging of geaardheid. Ook financiƫle draagkracht speelt geen rol.
Lees verder

Opname

Een opname kan een keuze zijn om de laatste levensfase door te brengen in het hospice tot en met het overlijden. Ook is het denkbaar dat in de thuissituatie de zorg tijdelijk moeilijk te geven is maar de wens om thuis te sterven nadrukkelijk aanwezig is. In die situatie is het mogelijk een opname voor bijvoorbeeld enkele weken met elkaar af te spreken.
Lees verder